В двуминутно видео, публикувано в Туитър британският премиер Борис Джонсън се

...
В двуминутно видео, публикувано в Туитър британският премиер Борис Джонсън се
Коментари Харесай

Борис Джонсън с обръщение към украинци и руснаци

В двуминутно видео, публикувано в Туитър английският министър председател Борис Джонсън се обърна към руснаците и украинците – на съветски и украински език – и съобщи, че това, което се случва, е покруса както за Украйна, по този начин и за Русия. И повече от едно потомство в Европа не е било очевидец на такова клане.  

Британският министър председател сподели акцентира, че Англия застава зад украинските си братя и сестри пред лицето на това безпричинно нападение против родината им. Джонсън сподели също, че както и Украйна, Русия също е велика страна с богата история и горди хора, само че добави, че дейностите на Владимир Путин водят до цялостна изолираност. Той се обърна към руснаците с думите:

 „ Не имам вяра, че тази война се води от ваше име “.

 

 

To the people of Ukraine: Slava Ukraini.

To the people of Russia: I do not believe this war is in your name.

This crisis, this tragedy, can and must come to an end. Because the world needs a free and sovereign Ukraine. pic.twitter.com/ijbAAb8G67
— Boris Johnson (@BorisJohnson) February 25, 2022
Англия разгласи наказания против общо 100 физически и юридически лица, измежду които съществени съветски банки и компании. Те ще бъдат изключени от покупко-продажби с английската национална валута, а имуществото им в Обединеното кралство – блокирано. Лондон стопира достъпа до своя територия на самолети на съветския народен превозвач  Аерофлот . До дни стопира и износа за Русия на артикули от сферата на високите технологии и съоръжение за петролните рафинерии. 
Ден трети: Киев още е украински, боевете не престават след злокобна нощ

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР